Rafting safety tips - Upute za sigurnost na vodi

Rafting safety tips - Upute za sigurnost na vodi

Uzimajući u obzir da iza sebe imamo preko 20 godina rafting iskustva i kao pionir raftinga ove regije, sigurni smo da ste već čuli za nas ili bili kod nas ili dobili preporuku za ovu jedinstvenu avanturu. Naše dugogodišnje iskustvo, speijaliziranost u sportu na vodi, profesionalna obuka rafting vodiča i ime agencije Bijeli Una rafting kao i ime vlasnika i voditelja Senada Zulić - Bijelog stoji iza svih ovih aktivnosti i garantuje vam kvalitet odmora i vrhunsku uslugu. 
Na našim prostorima djeluje preko 20 rafting agencija, koje se u zadnje vrijeme bave ovim poslom i svojim neprofesionalizmom štete ne samo ugledu raftinga, nego i onim firmama, kao i našoj, koja dugi niz godina radi na kvaliteti turizma na ovom regionu i godinama se trude da steknu i opravdaju Vaše povjerenje.
Zato budite sigurni gdje idete i kod koga, prilikom odabira se dobro raspitajte šta Vam se nudi. Imajte uvijek na umu da je rafting ekstreman sport i da je bitno da se u ovu avanturu upuštate samo sa onima koji imaju iskustvo i koji su profesionalni na vodi, sa onima koji se brinu o Vašoj bezbjednosti i bezbjednosti Vaših najdražih ili Vaših gostiju. 
Iz tog razloga ne riskirajte, budite sigurni kod koga idete  i uživajte u Vašoj avanturi, ali bezbjedno uz
 
Tim agencije Bijeli Una rafting!