O nama

Sport Bijeli d.o.o. djeluje na tržištu Bosne i Hercegovine već preko dvije decenije. Osnivač je dugogodišnji trener i selektor bosansko – hercegovačke reprezentacije u kajaku na divljim vodama, koji je pored mnogih osvojenih nacionalnih i internacionalnih takmičenja još za vrijeme bivše Jugoslavije, nastavio svoju sportsku karijeru i trenirao mlade 1996 godine za Olimpijadu u Atlanti u Sjedinjenim Američkim Državama i 2004 za Olimpijadu u Atini u Grčkoj.

Pored velikog iskustva na vodi, Senad Zulić – Bijeli se 1996 godine odlučuje na veliki korak i razmišlja o osnivanju poduzetništva, koje bi dalo velik doprinos razvoju sporta i turizma na prostorima Bosne i Hercegovine, što tokom vremena i uspješno realizuje i stvara respektabilnu firmu, koja u svojoj branši već godinama zauzima lidersku poziciju.

Senad Zulić – Bijeli je prvi inicijator Una regate, prve Una regate organizovane poslije rata 1997, a zatim 1998 gdje je kao direktor direkcije mnogobrojno okupio ljubitelje vodenog sporta kako iz nase zemlje, tako i iz SAD, Francuske, Italije i Njemačke. Godine 2005, nakon dobivene koncesije na rijeci Uni, Senad Zulić – Bijeli ponovo dobiva organizaciju Una regate, ali u okviru vlastite firme Sport Bijeli doo.

Tako da Vam naše iskustvo pored rafinga jamci kvalitetne aktivnosti kako za firme, porodične izlete, tako i za djevojčke i momačke večeri.

Posjetite nas u našem rafting centru na Lohovu.

Radujemo se Vašem dolasku!

“Kao gost doći, a kao prijatelj otići i
 željeti na ovo mjesto ponovo se vratiti!„