Dobrodošli na web stranicu agencije Bijeli Una rafting

Kao pionir raftinga Bosne i Hercegovine sa svojim početkom davne 1995 i dugogodišnjim radom, trudom i iskustvom kako na takmičenjima širom Europe tako i na Olimpijskim igrama 1996 u Atlanti i 2004 u Atini, dugogodišnji trener državnog tima u kajaku Senad Zulić – Bijeli sa svojom agencijom Bijeli Una rafting broji već 17 godina uspješnog aktivnog rada na ovim prostorima. To dokazuje i nekoliko stotina hiljada zadovoljnih posjetioca, koji su u međuvremenu postali veliki prijetelji poduzetništva i cijelokupnog tima.

Ukoliko i Vi želite upotpuniti svoj odmor u Bosni i Hercegovini i ipak ostati u pokretu i doživjeti sve čari prirode jedne od najljepših rijeka Europe, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Ovdje možete provesti uzbudljiv odmor i uživati u ljepotama rijeke Une i okoline i isto tako možete steći znanje u sportu na vodi kako u raftingu tako i u kursevima kajaka i plivanja.

Pored ponuđenih aktivnosti uživajte u dobroj zabavi i raznovrsnim domaćim proizvodima bosanske kuhinje.

Obzirom da smo na ovim područjima već toliki niz godina, rezultati su dokazali naše vodeću poziciju u ovoj branši i želja nam je da i dalje ostanemo na tom mjestu i da Vi koji ste nam već ukazali povjerenje i dalje ostanete naši prijetelji i klijenti, a oni koji će nas tek upoznati, da budu zadovoljni našim aktivnostima i suradnjom!

Dođite i uživajte i Vi sa nama u prirodnim ljepotama rijeke Une!

Posljednje novosti

Tečaj za obuku skipera na rijeci Uni 2014

Sticanje diplome na državnom nivou, propisane po Zakonu o unutrašnjoj i pomorskoj plovidbi FBiH br. 73/05 i Pravilniku o programu, načinu polaganja ispita za upravaljača čamca i drugih plovila br. 13/07.

Kažu: "Na Uni, najbolji rafting je sa Bijelim!"

Uvjerite se i sami i uživajte i najatraktivnijim etapama na rijeci Uni! steams from „Udruženja – klub sporta i rekreacije za sve“ - www.rekreacija.ba

Una rafting - najpovoljniji i najpogodniji za sve uzraste!

UNSKI SLAPOVI NEPONOVLJIVE LJEPOTE - Zbog visokog vodostaja Una je kod Kostela prozvana neukroćenom ljepoticom i jedan je od najljepših dijelova prirode našeg regiona UNA RIVER RAFTING & ADVENTURE